maanantai 6. kesäkuuta 2016

Tahdon.

maanantai 6. kesäkuuta 2016
Tahdon juosta.
Sitku, mutku, eiku- selitykset saivat osaltani loppua reilu vuosi sitten. Kyllästyin etsimään selityksiä liikkumattomuuteen: väsyttää, ihan vähä niinku yskittäis tai lapsilla ois vähän niinku nuhaa, sataa vettä ja paistaa aurinkoa liikaa ja sata muuta selitystä. Ei enää. Selitykset selitetty ja lenkkarinnauhat rusetille.Ilolla nyt totean että tahtoni on pitänyt. Juoksen juoksuni sateessa, tuulessa ja paisteessa. Eikä talvelle riittänyt selityksenä liiallinen liukkauskaan tiellä kun ostin alleni lenkkarit nastoilla.
Vuosi sitten juoksin kolme kilometriä, josta puolet matkasta puuskutin ja läähätin. Todellisuudessa kilometrin juoksin ja kaksi kävelin. Kunto ei todellakaan ollut kova. Piilouduin liikkumattomuudessani neljäksi vuodeksi lasten ja selitysten taakse. Toki, neljän pienokaisen saanti neljässä vuodessa veti niin fyysisiä kuin henkisiäkin voimia loppuun. Mutta, väsymys onkin paras syy liikkua ja juoksu paras voimanlähde väsymykseen.

Tahdon voittaa.
Viime kesän aikana tein itselleni tavoitteen: kymppi juosten 09/2015 Kuopio Maratonilla ja tavoitteeni/ toiveeni toteutui. Olin Kuopio Maratonin Voittaja - yksi itsensä voittajista. Kymppi tuntui tuolloin omalta henkilökohtaiselta taistelumaratonilta, mutta nyt kymppi juoksussa tuntuu hyvältä.
Tälle vuodelle olen asettanut tavoitteeksi myös voittaa itseni uudestaan: puolimaraton 09/2016 ja paikkana Kuopio Maraton. Epäilen vielä hyvänolon tunnetta puolikkaan jälkeen, mutta tavoite on selkeä: tahdon juosta.
Ajallisesti en tiedä mitä tavoitella, mutta tahtoni on juosta maaliin.
Tahdon, teen ja toteutan - kohti Kuopio Maratonia.Lyhyesti:
Kuka: Kirsi Koponen Kuopiosta
Tällä hetkellä: kotiäiti, Kuopion Lupa innostua- Hyvinvointilähettiläiden ryhmänvetäjä/koordinaattori
Motto: elän elämäni elämää eläen elämäni elämää
Tavoitteena: puolimaraton Kuopio Maratonilla
Valmentaja: paikka avoin
Tavoiteaika: maaliin juosten
Heikoin lenkki: alaselkä
Supervoima: päättäväisyys
Tervetuloa mukaan!

-Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Content © Kuopio Maraton. All rights reserved.
Powered by Blogger.